Als marketeer of HRM-adviseur doe je regelmatig onderzoek. Bijvoorbeeld een producttest onder potentiële klanten of een tevredenheidsonderzoek onder medewerkers. Dat kan meestal via een online onderzoekstool, maar soms moet je ook data verzamelen op locatie. In dit soort gevallen staan we voor je klaar met tablets uitgerust met de juiste enquêtesoftware. Dan weet je zeker dat het onderzoek perfect verloopt.

Tablets voor snelle en betrouwbare enquêtes

Wij leveren tablets in kleine volumes en in grote getalen. Alles snel geregeld, dat is onze kracht. De tablets kunnen we bovendien voorzien van de juiste enquêtesoftware. We luisteren naar je wensen en geven je advies waar nodig. Zo kun je snel aan de slag.

We kunnen ook voor werkend internet zorgen. En we houden uiteraard rekening met je eisen over de verbinding. Alle apparaten kunnen bovendien van beveiligingssoftware worden voorzien, dan weet je zeker dat je onderzoeksresultaten beschermd zijn.

Zorgeloos tablets huren voor een laag tarief

Het huren van apparatuur voor digitale enquêtes geeft je snel resultaat tegen lage kosten. Wij zorgen dat alles werkt, voor een optimaal gebruiksgemak. Jij betaalt alleen voor de periode dat je de tablets nodig hebt. Doeltreffend, zorgeloos en efficiënt.

Wij leveren in heel Nederland binnen één dag, maar ook internationaal hebben we een uitstekende logistiek. Een grenzeloze service, niks gaat ons te ver. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.