Detron is dé onafhankelijke IT & telecom partner met een focus op de werkplek, inclusief de achterliggende infrastructuur, connectiviteit en security. Met de verhuur van ICT heeft Detron ruim 40 jaar kennis en ervaring in huis om haar klanten met ‘Flexibiliteit, altijd en overal’ te kunnen helpen.

Flexibiliteit, altijd en overal

Wij leveren snel en onder concurrerende voorwaarden flexibele ICT capaciteit. Maar willen we ons echt onderscheiden in de verhuurmarkt dan moeten we meer doen dan dat. Dan moeten we de ongewone dingen gewoon doen en de gewone dingen ongewoon goed doen. Ongewoon goed geregeld.Wij ademen en leveren flexibiliteit, altijd en overal. Ongeacht projectomvang, complexiteit of business case. Elke dag is anders, elk project is anders. Onze oplossingen dus ook. Maar dat er een oplossing komt, dat is zeker.

“Altijd verder!
Detron gaat in alle opzichten een stap verder. Met die inzet en bevlogenheid kun je niet alleen verder, maar kom je ook verder. Altijd en overal. Hoe eenvoudig of complex je vraag ook is”

Met huren ben je zeker

Wij combineren het gemak van huren met de uitgebreide kennis van alle professionals binnen de gehele Detron ICT Groep. Dat maakt het bedrijf als verhuurder completer en uniek!

Huren betekent snel de beschikking krijgen over ICT apparatuur zonder investeringsrisico, men krijgt de mogelijkheid om gespreid te betalen en risico’s blijven daardoor tot een minimum beperkt.

Mocht men tijdens gebruik toch onverhoopt tegen problemen aan lopen, dan is men verzekerd van advies en support. Standaard is helpdesk ondersteuning en skilled support inbegrepen, maar ook 24×7 is mogelijk met bijna elk gewenst responstijd.

Met huren ben je efficiënt

Huren betekent alleen betalen voor wat je gebruikt.

Voor elke case of periode kiezen wij samen de slimste oplossing. Welke financiële smaak past het best? Want naast huur helpen wij ook graag met huurkoop, flexhuur, lease of directe aanschaf. Onze ex-rental voorraad is vaak een interessant alternatief voor nieuwe apparatuur.