Trainingen, opleidingen en examens variëren keer op keer van aantal kandidaten. Het doel is dat alles goed verloopt. Voldoende werkplekken, voorzien van werkende apparatuur. Met ICT huren van Detron nemen wij die zorg volledig uit handen.

Door het examenlokaal van de juiste ICT toepassingen te voorzien, hoef jij je nergens druk over te maken. Jij focust je op de kandidaten, wij verzorgen de gehele ICT. We luisteren naar je wensen, zorgen voor een passend advies en goed werkende apparatuur van uitsluitend A-merken. Slechts voor één dag of een langere tijd. Onze ICT beweegt zich moeiteloos mee.

Ontzorgd met de juiste ICT apparatuur, installatie en beheer

Met onze producten en services kunnen we ruimtes ombouwen tot hoogwaardige examenlokalen. Wij zorgen ervoor dat elke kandidaat een werkende laptop, tablet of desktop heeft. Dit kunnen we voor kleine groepen organiseren, maar ook grote volumes zijn geen enkel probleem. We richten namelijk ieder type studieruimte in, van knusse lokalen tot aan immense beurshallen.

Alle gewenste producten leveren we kant en klaar af op de juiste plek. Met anti-spiek software en werkend internet indien nodig. Of juist een internetblokkade als een examen dit niet toelaat. Ook cursusmateriaal en andere benodigde software kunnen we vooraf voor je installeren.

ICT toepassingen op maat voor elk digitaal examen

Iedere aanvraag behandelen we als een vraagstuk op zich. We kijken samen naar de beste ICT toepassingen voor elke situatie. Moeten computers bijvoorbeeld iedere dag weer schoon klaarstaan voor de volgende cursist? Geen probleem, dat regelen wij eenvoudig op afstand.

Wij assisteren je in het hele traject. En gaat er tijdens het uitvoeren onverhoopt toch iets mis, dan staan we direct klaar met onze ICT support. Ook na afloop evalueren vinden we belangrijk. Leren van elkaar, om zo onze dienstverlening keer op keer beter te maken.