Als je organisatie afhankelijk is van ICT is snel handelen cruciaal in geval van storingen of calamiteiten. Daarom staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Met onze ICT-storingsdienst wordt de vervangende ICT-apparatuur binnen enkele uren geleverd. Zo ben je weer snel up-and-running.

Bel in geval van storing direct met onze ICT-support medewerkers via 0318 558 558. Dan zorgen we samen voor een snelle hervatting van de bedrijfsprocessen. We leveren niet alleen de apparatuur, maar ook de juiste specialisten voor de aanleg. Detron ICT-storingsdienst:

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Grote voorraad ICT-apparatuur
  • Altijd een oplossing beschikbaar
  • Binnen een dag weer up-and-running
  • Mogelijkheid tot contractafsluiting met Detron calamiteitenservice

ICT-calamiteitenservice voor volledige zekerheid en ontzorging

Brand, overstroming, een ramkraak of flinke stormschade: het gebeurt gelukkig niet vaak, maar als het gebeurt is de schade groot. De verzekering vergoedt een deel van de materiële schade, maar intussen liggen ook alle bedrijfsprocessen plat. Met onze ICT-calamiteitenservice zorgen we ervoor dat in ieder geval de ICT weer snel draait. Zodat je gewoon kunt doorwerken.

De Detron calamiteitenservice:

  • Maatwerk plan-van-aanpak bij calamiteiten
  • 100% zekerheid door reeds beschikbare vervangende server
  • Binnen enkele uren weer up-and-running
  • Back-up van de data voorkomt gegevensverlies Volledige ontzorging

Beperk direct de risico’s en kies voor 100% zekerheid van de Detron calamiteitenservice. Met onze ICT-calamiteitenservice stellen we samen een plan-van-aanpak op, zodat we de benodigde ICT-apparatuur voor je kunnen reserveren en in geval van nood zéér snel kunnen handelen.

Als deelnemer aan de Detron calamiteitenservice verzekeren we dat je ICT binnen enkele uren weer helemaal operationeel is. Wij hebben namelijk altijd een vervangend exemplaar van de server in ons magazijn staan. Zodra je een seintje geeft, komen wij in actie.

Vanaf de back-up, die we in ons plan hebben gegenereerd, importeren we de data. Daarna komen we de server plaatsen op de gewenste locatie. Standaard ben je binnen een werkdag voorzien van een perfect draaiende noodoplossing.

Ook zeker zijn bij ICT storingen en calamiteiten? Sluit dan direct een contract af met de Detron calamiteitenservice. Kies voor zekerheid en volledige ontzorging. Onze support specialisten helpen je graag met een calamiteitenplan op maat.