Goed functionerende ICT is cruciaal voor elke organisatie. Medewerkers moeten namelijk altijd toegang hebben tot belangrijke data. Dus hoe zorg je voor continuïteit tijdens een grote verhuizing? Denk eens na over onze migratieservice. Dan ben je verzekerd van een betrouwbare en stabiele ICT-omgeving tijdens en na de verhuizing. Voorkom directe problemen door een beperkte toegang tot organisatiedata. Onze specialisten helpen graag met een advies op maat.

Efficiënte datamigratie bij ieder type verhuizing

Er zijn verschillende soorten ‘verhuizingen’ op het gebied van data en gecentraliseerde computercapaciteit. We onderscheiden:

  • Datamigratie van de oude naar de nieuwe servers
  • Fysieke verhuizing naar een ander bedrijfspand, waarbij de servers meeverhuizen
  • Verhuizing naar een ander bedrijfspand, waarbij nieuwe servers in gebruik worden genomen en datamigratie plaatsvindt
  • Migratie van de data van servers naar de cloud – of andersom

Bij elke soort verhuizing ontzorgen wij door:

  • Vervangende, extra of reserve hardware
  • Een dataverbinding met een hoge capaciteit
  • Technisch advies, ondersteuning en assistentie bij het fysiek verhuizen, het plaatsen van apparatuur en het inrichten van serveromgevingen

Servermigratie met ondersteuning betekent een efficiënte dataverhuizing waarbij de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft. Medewerkers merken niets van de overgang en kunnen ondertussen doorwerken met optimale efficiëntie.

Elke datamigratie is maatwerk. Van tevoren maken we samen een IOPS-berekening. Zo weten we ten eerste precies welke hardware en diensten nodig zijn. Daarnaast kunnen we bepalen met welke capaciteit en performance gewerkt moet worden na de verhuizing.

Snelle en soepele ICT verhuizing gegarandeerd

Snelheid en betrouwbaarheid zijn dé speerpunten van onze migratieservice. We werken met de betrouwbaarste server- en storage-apparatuur. Dat garandeert snelheid. Daarnaast staan onze intern aanwezige specialisten voor je klaar in geval van calamiteiten.

Op basis van IMAC-dienstverlening kunnen we snel reageren op onverwachte veranderingen. Wanneer er plotselinge uitbreiding of vervanging nodig is regelen we dat vaak nog op dezelfde dag. Door onze huuroplossingen houden we de kosten laag, omdat je nooit apparatuur hoeft aan te schaffen die slechts een korte periode wordt gebruikt.

Volledige ontzorging bij servermigratie

De Detron migratieservice neemt alle zorgen uit handen, door het totaalpakket van hardware verhuur en detachering van ICT-architecten en andere experts.

Ook een efficiënte en kostenbesparende servermigratie? Neem dan vrijblijvend contact op voor een advies op maat. Samen zorgen we voor een soepele verhuizing. Geen project ons te groot is.