In een auto maak je eerst een proefrit. En een nieuwe geluidsinstallatie probeer je eerst uit in de audiospeciaalzaak. Grote investering test je namelijk voor aankoop. Kijken of de apparatuur wel echt bij je past. Heel logisch, vinden wij. Daarom kun je bij ons eerst ICT-producten huren voordat je overgaat tot aanschaf.

Oude en nieuwe ICT-systemen moeten goed op elkaar aansluiten. Daarom is ICT huren ideaal. Eerst vrijblijvend testen en ervaren, daarna evalueren en beslissen. Voor de best mogelijke prestaties.

ICT huren biedt zekerheid en betrouwbaarheid

ICT verandert snel, je weet vooraf niet of nieuwe ICT optimaal functioneert in combinatie met oude systemen. Maar het is voor de bedrijfscontinuïteit wel belangrijk dat alles blijft draaien. Dit vraagt om een zorgvuldige testperiode.

Door middel van ICT huren kun je nieuwe apparatuur eerst zorgeloos testen. Wij leveren daarvoor IT-voorzieningen in alle soorten en maten. Nieuw op de markt of juist van een aantal jaren geleden. Voor één dag of een aantal maanden. Je huurt en test zolang als je zelf wilt.

Wij denken met je mee en kunnen voorzien in het bouwen van een testomgeving. Zo wordt duidelijk welke apparatuur of software optimaal werkt. De juiste beslissing ligt op deze manier binnen handbereik.

Kies voor zekerheid en betrouwbaarheid met onze ICT-huuroplossingen op maat.

ICT huren met flexibiliteit

Wij kunnen apparatuur snel leveren, plaatsten en installeren en geven advies over eventueel benodigde wijzigingen. Bevalt een specifiek apparaat niet, dan is retourneren geen probleem. En moet ICT vervangen worden? Laat het ons weten, dan regelen we direct een nieuw exemplaar.

We zorgen samen voor de juiste ICT-toepassing die past bij je wensen en gebruik. Is alles naar wens? Dan kun je ervoor kiezen om de huur om te zetten in een koopcontract. Zo investeer je met beperkte risico’s, dat is wel zo verstandig.