De nieuwste ICT-apparatuur aanschaffen betekent flink investeren. Wil je graag besparen? Kies dan voor tweedehands ICT-apparatuur in uitstekende conditie, beschikbaar in onze ex-rental outlet. Dan weet je zeker dat je goed materiaal krijgt tegen een zeer voordelige prijs.

Betrouwbaar tweedehands ICT-assortiment

Bij Detron hebben we een groot assortiment aan huurproducten. Gebruikte apparatuur die in uitstekende conditie verkeert. Want na iedere huurperiode wordt apparatuur opgeschoond en onderhouden, zodat de ICT weer als nieuw verder kan.

Een deel van onze huurapparatuur gaat na verloop van tijd in de verkoop. Ze worden aangeboden als ex-rental. Producten van A-merken, van A-kwaliteit. Ook wanneer de apparatuur eerder is gebruikt.

Gebruikte hardware kun je daarom met een gerust hart bij ons kopen. Niet het nieuwste van het nieuwste, maar wel voordelige ICT geschikt voor de meeste klussen.

Gebruikte ICT-apparatuur met een gouden randje

Overal kun je tweedehands apparatuur kopen, maar wij bieden je de zekerheid van de beste kwaliteit. Alle apparatuur is altijd goed onderhouden door onze ICT-specialisten. En bovendien is de juiste software al geïnstalleerd. Dat scheelt toch weer wat tijd en geld.

Bij de aanschaf van onze ex-rental apparatuur, geven we altijd minimaal 6 maanden garantie. Betrouwbaar en servicegericht. Want ook na aankoop staan we graag voor je klaar. Zo werken we samen aan een goede ICT-omgeving. Voor ieder budget bereikbaar.