Bij de aanschaf of huur van nieuwe ICT-apparatuur kan de installatie van hard- en software de nodige tijd in beslag nemen. Tijd die ten koste gaat van de productiviteit. Dat wil je uiteraard voorkomen. Daarom bieden wij ICT-installatie op locatie, volledig verzorgd door onze specialisten.

Met onze (de)installatieservice heb je geen omkijken naar de distributie, installatie en deïnstallatie van ICT-apparatuur. Zo waarborg je de bedrijfscontinuïteit en kun je je blijven focussen op de core-business van de organisatie.

Voordelen van de (de)installatieservice

  • Tijdsbesparing voor de systeembeheerder
  • Waarborging van de bedrijfscontinuïteit
  • Installatie door een specialist
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
  • Volledige ontzorging bij installatie

ICT huren met complete installatieservice

Wanneer je kiest voor ICT huren kies je voor zorgeloos werken. Wij selecteren immers de juiste apparatuur die altijd perfect in orde is. Maar behoeftes verschillen per persoon en organisatie. Daarom nemen we samen de wensen en verwachtingen door voor het sluiten van de huurdeal. Zo garanderen we dienstverlening die echt bij jullie past.

Voor onze scherpe huurprijzen ontvang je de ICT-apparatuur tot aan de voordeur. Kiezen we in overleg voor een andere vervoerder, dan brengt die de bestelling zelfs tot aan het bureau. En wil je meteen van start? Dan sturen we ook een specialist mee die alles direct op locatie aansluit, installeert en test. Je hoeft geen stekkertje aan te raken.

Na afloop van de huurperiode verzorgen we zelfs de deïnstallatie en nemen we al het verpakkingsmateriaal weer netjes mee. Zo kun je direct en ongestoord aan het werk.

Ook volledig ontzorgd worden met de ICT-installatieservice?

Of je nu kiest voor onze ICT huur, of de apparatuur elders al hebt gehuurd of aangeschaft, de installatieservice is voor iedereen beschikbaar.

Meer weten over de mogelijkheden en tarieven van onze (de-)installatieservice op locatie? Neem dan contact op met onze servicedesk voor een advies op maat.