Bij beginnende dementie, slecht zien of moeilijk lezen is het lastig om zelf je bankzaken te regelen. Andere mensen vinden geldzaken ingewikkeld. Rabobank ondersteunt deze klanten om zelfstandig te blijven bankieren. Dit project heet Samen Bankieren.

Workshops

In het kader van Samen Bankieren organiseert Rabobank Vallei en Rijn regelmatig workshops Internetbankieren. Deelnemers gebruiken hiervoor een laptop. Detron levert deze laptops compleet geconfigureerd, zodat zij deze niet zelf hoeven mee te nemen naar de workshop. Detron installeert de laptops op de locatie en haalt ze ook weer op.

Sympathiek

Marketing- en Communicatiespecialist Josine Vernooij: “Detron reageerde enthousiast op onze hulpvraag en vond het project sympathiek. Ze dachten goed mee en leveren gebruiksvriendelijke laptops met een groot scherm. Erg prettig voor de deelnemers! Ook was het geen probleem om voor extra georganiseerde workshops op korte termijn laptops te leveren.”

Detron levert standaard een extra laptop voor het geval er een uitvalt of voor een onverwachte extra deelnemer. Voor sommige locaties wordt kosteloos een beamer meegeleverd als deze niet beschikbaar is.