In Person is specialist op het gebied van flexibele arbeid. Bij alles wat In Person doet staan gelukkige klanten en flexkrachten centraal. Voor een van hun opdrachtgevers richtte In Person een tijdelijke locatie in en voorzag deze van flexkrachten en tijdelijke werkplekken.

Snel inzetbaar en declarabel

Voor dit project moesten de flexkrachten snel inzetbaar en 100% declarabel zijn. De uitdaging was om de locatie binnen twee dagen in te richten. In Person schakelde een specialist in die snel kon schakelen; Detron ICT Verhuur.

Facility Manager Lars Hergers: “Ik ben erg te spreken over de flexibiliteit en snelheid van Detron, maar vind het efficiënt werken het grootste pluspunt. Onze flexkrachten konden daardoor heel snel aan het werk.”

Betalen voor gebruik

Inmiddels is In Person vaste klant als het gaat om huren van tijdelijke werkplekken. De dienstverlening van Detron past dan ook goed bij het businessmodel van In Person. Geen grote eenmalige investeringen (CAPEX), maar alleen betalen voor gebruik (OPEX). Meerdere uitzendbureaus en detacheerders van tijdelijke werkplekken kiezen graag voor Detron, ook omdat support en verzekeringen standaard onderdeel van onze dienstverlening zijn.