Als organisatie wil je altijd beschikken voldoende servercapaciteit, ook tijdens drukke piekmomenten. Maar hoe regel je deze capaciteit? Want je kunt wel investeren in extra apparatuur, maar dan betaal je ook voor overcapaciteit op minder drukke momenten. De oplossing? Huur extra servercapaciteit bij ons. Wij zorgen voor extra rekenkracht tijdens piekdrukte, terwijl je organisatie de rest van het jaar draait op de eigen servercapaciteit. Dat is wel zo voordelig. Wij werken graag met je samen als ICT-partner die alle zorgen uit handen neemt met betrouwbare en flexibele ICT-services. Wij denken met je mee en voorzien graag in een oplossing op maat.

Flexibele servercapaciteit voor elke situatie

Of je nu een verzekeraar bent, verre reizen organiseert of aan grote bouwprojecten werkt. Op een bepaalt piekmoment heb je meer servercapaciteit nodig. Bij ons huur je snel en eenvoudig deze extra capaciteit. Voor één dag, een paar maanden of zelfs een periode van jaren.

Extra kracht uit een server of via de cloud? Tijdelijk meer storage of zware rekencapaciteit? Wij denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw situatie.

  • Snel geleverd, binnen 24u
  • Vooraf geïnstalleerd
  • De juiste apparatuur
  • Advies van gekwalificeerde specialisten
  • Betrouwbare ICT-omgeving met 24/7 support
  • Continuïteit en flexibiliteit
  • Elke gewenste huurperiode is mogelijk

Servercapaciteit huren voorkomt onnodige investeringen

Investeren in extra rekenkracht brengt hoge kosten met zich mee. Dat is zonde als de nieuwe apparatuur gedurende grote delen van het jaar nauwelijks wordt gebruikt. Als je ICT huurt voorkom je dit probleem. Je betaalt namelijk alleen voor gebruik op piekmomenten.

Met huren bij Detron richt je je op de operationele kosten. Je betaalt enkel voor het gebruik, OPEX in plaats van CAPEX. Op basis van huren in plaats van kopen. Geen kosten die meegenomen hoeven te worden op de balans. Dat is wel zo voordelig.